5, 12 en 19 okt 2018: Workshop-serie Happy Hips, Better Back & Softer Shoulders

Data:

 

Tijd:

Locatie:

Happy hips          Vrijdagavond  5 oktober
Better back          Vrijdagavond 12 oktober
Softer shoulders  Vrijdagavond 19 oktober
20:00 – 22:00
Gymnastiekzaal Irenezaal
Rijnzichtlaan 11
3981 BS Bunnik

Is de kennismakingsworkshop je goed bevallen en wil je je nog veel bewuster worden van de bewegingsmogelijkheden van jouw lichaam?  Dat kan met deze serie!
Elke avond staat in het teken van een ander lichaamsdeel. Tijdens deze workshops maak ik gebruik van technieken en oefeningen uit de Mobilizing Awarenessmethode van Servaas Mes. Ik heb me deze methode eigen gemaakt en deze verder ontwikkeld speciaal voor ruiters.
De workshops kunnen elk apart gevolgd worden, maar het leukst is het natuurlijk om ze als serie te doen, zodat je je hele lijf beter kan gaan gebruiken tijdens het paardrijden!

 

Workshop ‘Happy hips’ 5 oktober 20:00-22:00
Verlies je regelmatig je beugels? Of zwabberen je benen af en toe ongecoördineerd tijdens het lichtrijden? Dan is deze workshop wat voor jou.
Door middel van grondoefeningen maak je je heupen losser en word je je meer bewust van hoe je je benen effectief kunt gebruiken tijdens het paardrijden.

 

Workshop ‘Better back’ 12 oktober 20:00-22:00
Heb je wel eens last van je rug tijdens of na het paardrijden? In deze workshop komen oefeningen aan bod die er voor zorgen dat je je rug soepeler en meer ontspannen kunt gebruiken tijdens het paardrijden.

 

Workshop ‘Softer shoulders’ 19 oktober 20:00-22:00
Trek je vaak één of beide schouders op tijdens het paardrijden? Heb je last van je nek tijdens of na het rijden? Wil je graag een zachter contact met de mond van je paard?
Dan is het een goed idee om naar deze workshop te komen! Door middel van oefeningen word je je bewust van de beweging en coördinatie van je bovenrug, nek en schouders.

 

Kosten
€ 25,- per workshop, geef je je gelijk op voor alle drie de workshop dan krijg je korting en betaal je € 70,- in totaal.

 

Aanmelden
Wil je deelnemen aan de serie of aan één van de workshops? Stuur dan een e-mail naar info@paardenbewegen.com  Aanmelden voor de serie kan tot woensdag 26 september, voor de losse workshops tot een week van tevoren. Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding.

 

Vragen
Heb je nog vragen dan kun je contact opnemen per e-mail: info@paardenbewegen.com  of per telefoon 06 4012 9725.

Ik hoop je te zien tijdens een van de workshops!