14 september 2018 kennismakingsworkshop: ‘Bewust beter paardrijden’

Wil je:
–       meer plezier in paardrijden
–       meer bewegingsmogelijkheden ervaren
–       paardrijden makkelijker maken
–       je lichaamsbewustzijn te paard vergroten
–       je coördinatie en balans verbeteren
–       losser en meer ontspannen kunnen paardrijden?
Kom dan naar deze workshop!

5, 12 en 19 okt 2018: Workshop-serie Happy Hips, Better Back & Softer Shoulders

Is de kennismakingsworkshop je goed bevallen en wil je je nog veel bewuster worden van de bewegingsmogelijkheden van jouw lichaam? Dat kan met deze serie!
Elke avond staat in het teken van een ander lichaamsdeel. Tijdens deze workshops maak ik gebruik van technieken en oefeningen uit de Mobilizing Awarenessmethode van Servaas Mes. Ik heb me deze methode eigen gemaakt en deze verder ontwikkeld speciaal voor ruiters.
De workshops kunnen elk apart gevolgd worden, maar het leukst is het natuurlijk om ze als serie te doen, zodat je je hele lijf beter kan gaan gebruiken tijdens het paardrijden!

17 juni 2017 clinic: Kleine hulpen, grote gevolgen

Wil jij beter met je paard gaan samenwerken door je eigen lichaam bewuster te gebruiken? Dan is dit wat voor jou! Op zaterdag 17 juni 2017 geef ik de clinic ‘Kleine hulpen, grote gevolgen’ bij de Noorderkoggenruiters in Benningbroek. We beginnen met een praktijksessie op de grond die wordt gevolgd door een les te paard.

7 oktober 2017: Anatomie en massage voor je paard

Op 7 oktober organiseer ik samen met paardensportmasseur Keesje de Hollander van ‘Het soepele paard’ weer een clinic ‘Anatomie en massage voor het paard’. Wil jij weten hoe je paard in elkaar zit en leren om hem met simpele massagetechnieken losser te houden? Geef je dan op!

Facebook