30 maart 2019: Basisanatomie paard

Wil jij weten hoe je paard in elkaar zit? Kom dan naar de workshop ‘Basisanatomie paard’!
Om je paard goed te kunnen trainen is kennis van de anatomie van het paard een vereiste. Zowel bij de training aan de hand als op het paard is het handig als je weet hoe hij in elkaar zit. Je kunt hem dan het beste helpen een oefening goed uit te voeren, of begrijpen waarom hij (nog) moeite heeft met een andere oefening.

1 december 2018 kennismakingsworkshop: ‘Bewust beter paardrijden’

Wil je:
–       meer plezier in paardrijden
–       meer bewegingsmogelijkheden ervaren
–       paardrijden makkelijker maken
–       je lichaamsbewustzijn te paard vergroten
–       je coördinatie en balans verbeteren
–       losser en meer ontspannen kunnen paardrijden?
Kom dan naar deze workshop!

5, 12 en 19 okt 2018: Workshop-serie Happy Hips, Better Back & Softer Shoulders

Is de kennismakingsworkshop je goed bevallen en wil je je nog veel bewuster worden van de bewegingsmogelijkheden van jouw lichaam? Dat kan met deze serie!
Elke avond staat in het teken van een ander lichaamsdeel. Tijdens deze workshops maak ik gebruik van technieken en oefeningen uit de Mobilizing Awarenessmethode van Servaas Mes. Ik heb me deze methode eigen gemaakt en deze verder ontwikkeld speciaal voor ruiters.
De workshops kunnen elk apart gevolgd worden, maar het leukst is het natuurlijk om ze als serie te doen, zodat je je hele lijf beter kan gaan gebruiken tijdens het paardrijden!

17 juni 2017 clinic: Kleine hulpen, grote gevolgen

Wil jij beter met je paard gaan samenwerken door je eigen lichaam bewuster te gebruiken? Dan is dit wat voor jou! Op zaterdag 17 juni 2017 geef ik de clinic ‘Kleine hulpen, grote gevolgen’ bij de Noorderkoggenruiters in Benningbroek. We beginnen met een praktijksessie op de grond die wordt gevolgd door een les te paard.

Facebook